Actueel

Kledingbank opening

Vanaf  1 Nov is de kledingbank weer geopend  het nieuwe adres is  Spoorlaan  5 Op 18 November is om 13.00 voor genodigden de officiële opening door wethouder Marnix  Schlösser. Daarna vanaf 14.00 tot 16.00 is de open dag.  

lees meer

Dankjewel dag Cratosvrienden goed geslaagd.

Op zaterdag 16 September was er een dankjewel dag voor alle Cratosvrienden in het Cratoscentrum. Onder het genot van een drankje en hapje en met mooie muziek van de The Memories heeft iedereen genoten van deze dag. Hieronder enkele foto,s.    

lees meer

Activiteitenmorgen voor mensen met een beperking, en andere belangstellenden.

Elke eerste maandag van de maand proberen we een creatieve morgen te organiseren,dit onder de bezielende leiding van Els. Maandag hebben we een herfst boompje gemaakt,wat bijzonder goed gelukt is.                Els heeft thuis ook veel voorwerk gedaan, zoals appeltjes rapen,mos zoeken en nog veel meer. Tot ziens weer Miny.

lees meer

Cratosvrienden Piet en Diana Klaus in het zonnetje gezet door de vriendenloterij

CRATOSVRIENDEN PIET EN DIANA  UIT DEURNE IN HET ZONNETJE GEZET DOOR DE VRIENDENLOTERIJ Deurne 03 oktober 2017 Woensdag 27 september j.l. werden Piet en Diana Klaus-Koolen, nietsvermoedend opgehaald door twee bestuursleden, Hans Mikkers en Tonnie van Berlo van de Stichting Cratosvrienden. De vrijwilligers Piet en Diana zouden zogenaamd naar een bijeenkomst gaan in Den Haag […]

lees meer

Iedere dinsdagmiddag Rikken

Iedere Dinsdagmiddag is er de mogelijkheid om te rikken in het Cratoscentrum. De tijden zijn van 13.30 – 16.30 Dus heb je zin om gezellig bezig te zijn met rikken kom dan eens aan.

lees meer