Cratosvrienden Piet en Diana Klaus in het zonnetje gezet door de vriendenloterij

CRATOSVRIENDEN PIET EN DIANA  UIT DEURNE IN HET ZONNETJE GEZET DOOR DE VRIENDENLOTERIJ

piet en diana klaus

Deurne 03 oktober 2017

Woensdag 27 september j.l. werden Piet en Diana Klaus-Koolen, nietsvermoedend opgehaald door twee bestuursleden, Hans Mikkers en Tonnie van Berlo van de Stichting Cratosvrienden. De vrijwilligers Piet en Diana zouden zogenaamd naar een bijeenkomst gaan in Den Haag voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel. In werkelijkheid stond hen een verrassing te wachten van de Vriendenloterij. Stichting Cratosvrienden deed een aanvraag  voor de twee vrijwilligers bij het Vriendenfonds voor een bijzonder theateruitje inclusief overnachting.

Na een lunch op de Scheveningse strand, werden Piet en Diana bij de branding  “overvallen” door een cameraploeg. Daar stond ook Irene Moors, ambassadeur van de Vriendenloterij klaar.

Voor zoveel inzet bij de Stichting Cratosvrienden, was het bij het Vriendenfonds klip en klaar dat voor Piet en Diana een hartenwens op zijn plaats zou zijn. Deze mensen staan altijd klaar voor de medemens en bieden altijd helpende handen op het Cratoscentrum.

Eenmaal bekomen van de schrik werden Piet en Diana mee genomen naar het Kurhaus waar de Presidentiele suite voor ze was gereserveerd. In het prieel van het Kurhaus genoten zij van een Hightea, terwijl ze in gesprek gingen met Irene Moors. Daarna  werd het echtpaar  naar het AFAS Circustheater gebracht waar ze een ontmoeting hadden met de cast van de musical The Lion King.

Om half zeven werd er een luxe diner  gereserveerd waar enorm van werd genoten. Het ontbrak hen aan niets. Na het diner werden ze persoonlijk door Irene Moors begeleid naar een van de beste plaatsen op de tribune van het Circus theater om te genieten van de musical The Lion King.

Na afloop mochten ze in hun presidentiele suite heerlijk dromen van al deze belevenissen en baden in luxe met uitzicht op de Noordzee.

De volgende ochtend stond er een vorstelijk ontbijt voor hen klaar en konden ze nog lekker nagenieten van allerlei faciliteiten in het Kurhaus. Daarna werden Piet en Diana met de vorstelijke  taxi van het Kurhaus terug naar Deurne gebracht.

Bij thuiskomst stond er een prachtige bos bloemen met de felicitaties van alle Cratosvrienden en een geweldig groot boeket van het Vriendenfonds.

Op zondagavond 22 oktober a.s. wordt deze “overval” uitgezonden op RTL4 om 19.20 uur.

Met dank aan het Vriendenfonds en EndeMol producties